Wydarzenia / Zasady znakowania produktów żywnościowych; Nadzór inspekcji weterynaryjnej w zakresie MLO

Szkolenie: Zasady znakowania produktów żywnościowych; Nadzór inspekcji weterynaryjnej w zakresie MLO

Zapraszamy na Szkolenie: Zasady znakowania produktów żywnościowych; Nadzór inspekcji weterynaryjnej w zakresie MLO.
Wydarzenie odbędzie się 25 stycznia 2022 o godzinie 09:30 w miejscowości Łosiów, ul. Główna 1.

Szkolenie dedykowane jest dla rolników wytwarzających produkty w ramach Rolniczego Handlu Detalicznego oraz MLO.
Udział w szkoleniu jest bezpłatny, a o zakwalifikowaniu się decyduje kolejność zgłoszeń.
Docelowa liczba uczestników 30.

W czasie trwania szkolenia omówione zostaną zagadnienia dotyczące:

1. Oznakowanie wybranych grup produktów
2. Warunki rejestracji i prowadzenie nadzoru przez Inspekcję Weterynaryjną działalności typu MLO

Dodatkowych informacji udziela :
Renata Wojas - Kierownik Działu Rozwoju Obszarów Wiejskich, tel. 600 403 526, 77 4437 143; e-mail: renata.wojas@oodr.pl
Elżbieta Bober -Dział Rozwoju Obszarów Wiejskich, tel. 77 4437 152; e-mail: elzbieta.bober@oodr.pl
Anna Borkowska - Dział Rozwoju Obszarów Wiejskich, tel. 77 4437 152; e-mail: anna.borkowska@oodr.pl

Wypełnioną kartę zgłoszenia proszę wysłać pocztą elektroniczną na jeden z powyższych adresów mailowych do 19.01.2022r.

Szczegóły wydarzenia:
Data wydarzenia 25 stycznia 2022
Godzina rozpoczęcia 09:30
Typ wydarzenia Szkolenie
Lokacja Łosiów, ul. Główna 1
Sala konferencyjna OODR w Łosiowie
Organizator Renata Wojas
Telefon +48 774437143
Karta zgłoszenia do pobrania Pobierz plik
Karta Zgłoszenia:

Anna Borkowska Starszy Referent Dział Rozwoju Obszarów Wiejskich 774437152
Data publikacji: 14 stycznia 2022 Wyświetlenia: