Zapraszamy na
: Systemy bezpieczeństwa żywności - znakowanie produktów.
Wydarzenie odbędzie się 12 czerwca o godzinie 09:00 w miejscowości Opole.
W czasie trwania szkolenia omówione zostaną zagadnienia dotyczące:
- Znakowania dżemów, konfitur, galaretek, marmolad i powideł – Katarzyna Kantek-Sobolska, Zastępca Kierownika Wydziału Kontroli Wojewódzkiego Inspektoratu Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Opolu,
- Znakowania ziemniaków – Katarzyna Kantek-Sobolska, Zastępca Kierownika Wydziału Kontroli Wojewódzkiego Inspektoratu Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Opolu,
- Znakowania świeżych owoców i warzyw – Tomasz Michalski, Kierownik Wydziału Kontroli Wojewódzkiego Inspektoratu Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Opolu,
- Znakowania soków owocowych – Tomasz Michalski, Kierownik Wydziału Kontroli Wojewódzkiego Inspektoratu Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Opolu.
Dodatkowe informacje pod nr telefonów: 600 403 526, 77 44 37 152